Tilbehør til iphone 13? (2023)

Table of Contents

Avvikler Apple iPhone 13?

I fjor i 2021 ble flere Apple-produkter som iPhone 12 Pro, 12 Pro Max, HomePod, iMac Pro og iPhone XR, blant mange, avviklet. I år,flere spådommer antyder at Apple kan økse sin iPhone 13 Pro og 13 Pro Max, som vil bli erstattet av den nye iPhone i september 2022.

(Video) iPhone 13 and MOUS. A match made in HEAVEN!
(Alex Gear & Tech)
Kommer iPhone 13 med lader?

Din iPhone 13 inkluderer ikke en lader, men den inkluderer en USB-C til Lightning-kabel. Hvis dine gamle laderadaptere har en rektangulær USB-A-port, passer ikke denne kabelen, og du trenger en ny laderadapter. Når du velger lader, husk følgende: Vil du lade iPhone 13 ekstra raskt?

(Video) MagSafe tilbehør til iPhone 12 serien
(Premium Gear DK)
Er iPhone 13 og 13 pro like store?

iPhone 13 og iPhone 13 Pro ser like ut, men ikke helt identiske.Skjermstørrelsene er de samme på 6,1 tommer, og begge har flate sider og flatskjerm. Glasset på baksiden av Pro har imidlertid en matt finish kontra en blank på vanilje 13.

(Video) DON'T buy a Screen Protector before watching this.
(Mrwhosetheboss)
Er iPhone 14 verdt det?

Bunnlinjen:Hvis du har en iPhone XS, XS Max eller XR, er det definitivt verdt å oppgradere. Du får et merkbart løft i kamerakvalitet, batterilevetid og ytelse blant andre områder.

(Video) Tilbehør til iPhone
(Tech Test)
Vil prisen på iPhone 13 falle når 14 kommer ut?

Så snart iPhone 14 ble med på listen over Apples flaggskip iPhone-serier, har gamle iPhones sett et stort prisfall. Så hvis du synes iPhone 14 er dyr, er priskuttet for iPhone 13 her. Apple har kuttet prisene på den ett år gamle iPhone 13 for deg til Rs. 69 990 for 128 GB lagringsmodell.

(Video) What’s on my iPhone 14 Pro, accessories unboxing, aesthetic iOS 16 setup tips, transparent widgets
(Cerene)
Hvilken farge er mest attraktiv i iPhone 13?

Fargene "Sierra blå"," "Graphite" og "Pink" er henholdsvis de mest populære fargene for iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, mens "Pink" viste seg å være en publikumsfavoritt for iPhone 13 og iPhone 13 Mini.

(Video) Bringing BACK The iPhone Headphone Jack - in China
(Strange Parts)
Hvilken farge på iPhone 13 er mest populær?

Midnatt. Midnight er det mest populære iPhone 13-fargevalget på Swappa. Denne nyansen er ny for iPhone 13, og finnes ikke på forrige generasjon iPhone 12. Denne ettertraktede fargen er stilig og etterspurt.

(Video) iPhone 14 Pro silver aesthetic unboxing ☁ MagSafe accessories | camera test & comparison
(Cerene)
Trenger iPhone 13 et deksel?

Vi vil anbefale at du investerer i et deksel eller deksel til iPhone 13. Et godt deksel kan beskytte telefonen din mot sprukne skjermer, fra fall, bulker, smuss, riper og bidra til at den ser ut som ny når du ønsker å selge den.

(Video) The BEST Accessories for YOUR iPhone 13 / 13 Mini!
(The Everyday Dad)
Hvordan lader jeg iPhone 13 for første gang?

Lade batteriet
  1. Koble iPhone til et strømuttak ved hjelp av ladekabelen (inkludert) og en Apple USB-strømadapter (selges separat). ...
  2. Plasser iPhone med forsiden opp på MagSafe Charger eller MagSafe Duo Charger (koblet til Apple 20W USB-C strømadapter eller annen kompatibel strømadapter) eller på en Qi-sertifisert lader.

(Video) iphone 11 glass silicon cover SVR TELECOM
(gattu vamshi)
Hvordan kan jeg lade iPhone 13 uten lader?

Nesten alle elektroniske enheter kommer med en USB-port, enten det er stereoanlegg, bærbare datamaskiner, nattbordsklokker, TV-er osv. De kan brukes til å lade en iPhone uten lader. Bareplugg inn iPhone-en din i USB-porten på en slik enhet ved hjelp av en USB-kabel. Slå på enheten og se at iPhone-en din lades.

(Video) found iphone 6 ​​in box iphone 12 pro max,Restoration abandoned destroyed phone,Restore iphone old
(Edchay phone)

Må jeg bruke USB-C for iPhone 13?

Ja. Det er trygt å lade iPhone 13 med en eldre USB-A Lightning-kabel. Apple forklarer dette i artikkelen her. For å svare på det andre spørsmålet ditt, er USB-C en ny USB-standard som er raskere enn USB-A.

(Video) Den bedste iPhone 13? GUIDE til købet
(MereMobil.dk)
Bør jeg vente på iPhone 14?

iPhone 14: Hvorfor du bør vente

Det kan være dyrere, men vi forventer mange nye funksjoner (spesielt i Pro-modellene, eller en potensiell ny iPhone 15 Ultra).Hvis du ikke vil vente mer enn seks måneder for å få en ny iPhone, fortsett og skaff deg iPhone 14.

Tilbehør til iphone 13? (2023)
Hvilken iPhone 13 har det beste kameraet?

Kameraer og LiDAR

‌iPhone 13‌ har et dobbelt 12MP kamerasystem med Ultra Wide og Wide linser. På den annen sideiPhone 13 Prohar et trippelkameraoppsett som legger til et teleobjektiv. ‌iPhone 13 Pro‌ kan også zoome optisk inn tre ganger på grunn av teleobjektivet, som iPhone 13 mangler helt.

Er iPhone 14 bedre enn 13?

Sammenligner iPhone 13 og iPhone 14

‌iPhone 13‌ og ‌iPhone 14‌ har begge samme skjermstørrelse, 5G-tilkobling, A15 Bionic-brikke og design. Likevel,‌iPhone 14‌ tilbyr fortsatt en rekke oppgraderinger, for eksempel en ekstra GPU-kjerne, Emergency SOS via satellitt, Photonic Engine og Action Mode.

Hva vil iPhone 14 koste?

Priser for hver modell starter på: iPhone 14:$799* iPhone 14 Plus: $899* iPhone 14 Pro: $999.

Hvor mye koster en iPhone 15?

Prisene på iPhone 15-modellene forventes å forbli de samme, medstandard entry-level 6,1-tommers enhet som starter på $799og 6,7-tommers iPhone 15 Plus fra $899.

Kan iPhone 14 bli våt?

Den nye iPhone 14 tåler omtrent 19 fot i opptil 30 minutter under vannsom betyr at i tilfelle du mister telefonen i vannet, kan du hoppe inn og lagre den. Vær imidlertid forsiktig rundt sand og hav, siden saltvannets etsende natur kan forårsake mer skade enn du forutså.

Hvor lenge forventes iPhone 13 å vare?

Du kan forvente et sted mellom fem og syv år med store iOS-oppdateringer, pluss potensielle sikkerhetsoppdateringer utover det. Batteriets ytelse vil reduseres over tid, men så lenge du har nok lagringsplass og holder enheten mot fysisk skade, bør den vare en god stund.

Når kom iPhone 14?

iPhone 14 ble gjort tilgjengelig på16. september 2022, og iPhone 14 Plus ble gjort tilgjengelig 7. oktober 2022, priset til henholdsvis $799 og $899, og ble lansert med iOS 16. Forhåndsbestillinger for iPhone 14 og iPhone 14 Plus begynte 9. september 2022.

Hva blir prisen på iPhone 13 i oktober?

Apple Store: Hvis du ønsker å kjøpe en iPhone 13 fra Apple Store, koster det 69 900 Rs.

Hva er den bestselgende iPhone-fargen?

DeSpace Blacker kanskje seriens vanligste og mest populære farge. Du kan aldri gå galt ved å plukke opp dette; alle deksler vil matche perfekt med de mørke blanke sidene.

Hvilken farge iPhone videreselger best?

Hvit og lilla er de beste valgene for iPhone 11-farger. Vi har funnet ut at hvitt er konsekvent populært med både iPhone 11 og 12 og 12 Mini.

Hvilke farger vil iPhone 14 ha?

iPhone 14 og iPhone 14 Plus kommer innMidnight (svart), Starlight (hvitaktig / sølv), produkt RØD, samt splitter nye blå og lilla farger. På den annen side har de Pro-merkede modellene mørkere, mer pro-looking (ja, pro-looking) farger: Space Black, Silver, Gold og Deep Purple.

Hvor mye penger koster iPhone 13?

Her er hvor mye iPhone 13 koster hvis du kjøper en fra Apple:iPhone 13 128GB: $699 / £749 / A$1229 / CA$999. iPhone 13 256 GB: $799 / £859 / A$1,399 / CA$1,149. iPhone 13 512GB: $999 / £1,079 / A$1,749 / CA$1,419.

Hvorfor er rød iPhone billigere?

Det er ingen grunn bak denne prisforskjellenog det ser ut til at Amazon ønsker å fjerne aksjene til iPhone 13 i disse to fargene, og det er grunnen til at prisene på disse fargene er lavere.

Hvilken er bedre iPhone 12 eller 13?

‌iPhone 13‌s A15 Bionic-brikke gir en beskjeden ytelsesforbedring i forhold til A14 Bionic i iPhone 12. Benchmarks viser at A15 i ‌iPhone 13‌ tilbyr rundt 10 prosent bedre enkeltkjernesytelse og 18 prosent bedre flerkjerneytelse sammenlignet med ‌iPhone 12‌s A14-brikke.

Hva er ikke inkludert i iPhone 13?

Som en del av vår innsats for å nå karbonnøytralitet innen 2030, inkluderer ikke iPhone 13 og iPhone 13 mini enstrømadapter eller EarPods. Inkludert i esken er en USB-C til Lightning-kabel som støtter hurtiglading og er kompatibel med USB-C-strømadaptere og datamaskinporter.

Kan iPhone 13 gå under vann uten etui?

Dette betyr atenhetene tåler vann opp til en dybde på seks meter (19,7 fot) i opptil 30 minutter. IP68-klassifiseringen for vannbestandighet betyr at iPhone 12 og iPhone 13 tåler sprut, regn og utilsiktet vanneksponering, men tilsiktet vanneksponering bør likevel unngås hvis mulig.

Har iPhone 13 Gorilla Glass?

iPhone 13 Pro Max er beskyttet med Corning Gorilla Glass Victus, den sterkeste skjermbeskytteren på smarttelefoner i dag.

Hvor lenge bør jeg lade en splitter ny iPhone 13 for første gang?

Det eringen krav om å ta betalt for en bestemt tidsperiode. Det er ingen krav om å lade ut batteriet til et bestemt nivå. Det er ikke nødvendig, og er faktisk en dårlig idé for et litiumionbatteri.

Bør jeg lade min nye iPhone 13 før jeg bruker en hel dag?

Trenger du å fullade en ny iPhone? En ny iPhone kommer med rundt 50 % lading på batteriet. Du kan begynne å bruke den ut av esken ogdet er ikke nødvendig å lade den helt opp før du begynner å bruke den.

Hvor mange ganger bør jeg lade iPhone 13?

Den beste praksisen er imidlertid å lade telefonen over natten, hver natt. Siden den stopper automatisk ved 100 %, kan du ikke overlade den ved å gjøre dette. Du starter dermed dagen med en fulladet telefon.

Hvilken type lader bruker iPhone 13?

Apple 20W USB-C strømadapter.

Hvilken kabel følger med iPhone 13?

Lyn til USB-kabel

Du kan koble iPhone til et strømuttak ved hjelp av en kompatibel strømadapter (selges separat) og den medfølgende kabelen. Du kan også koble den medfølgende kabelen til datamaskinens USB-port for lading, overføring av filer og mer.

Kan jeg bruke min gamle USB Lightning-kabel med iPhone 13?

Vi oppfordrer deg til å gjenbruke de nåværende USB-A til Lightning-kabler, strømadaptere og hodetelefoner, som er kompatible med disse iPhone-modellene. Men hvis du trenger nye Apple-strømadaptere eller hodetelefoner, er de tilgjengelige for kjøp.

Hvorfor bytter Apple til USB-C?

En USB-C-port vil forene Apples enhetsutvalg, slik at de fleste kan bruke en enkelt USB-C-lader for å lade opp ‌iPhone‌, iPad og Mac. Bytte til USB-C ville ogsåtillate raskere lading og det vil muliggjøre raskere overføringshastigheter.

Hvordan lader jeg iPhone 13 med en USB-C-kabel?

Ideelt sett bør du bruke MagSafe-laderen med en 20W-adapter eller mer. Du burdebruk USB-C-kontakten for å koble den til adapteren. Hvis du ikke har en slik adapter, kan du koble den til en USB-C-port på din PC eller Mac.

Er det verdt å kjøpe iPhone 13 nå?

iPhone 13: Priser og spesifikasjoner

Vi ble ikke helt overveldet av forbedringene i de vanlige iPhone 14-modellene, så det kan være lurt å kjøpe den eldre modellen for å spare penger. Dessuten er iPhone 13 den siste iPhone som er tilgjengelig i "mini"-størrelse. Hvis det appellerer til deg,få det mens du kan!

Hvilken iPhone slutter Apple?

Apple har angivelig kansellert den nesteiPhone SE.

Hvor lenge vil iPhone 13 vare?

iPhone 13 inkludereropptil 19 timer med videoavspilling, opptil 15 timer med streamet videoavspilling og opptil 75 timer med lydavspilling. Du kan sammenligne batterilevetiden til ulike modeller på denne nettsiden.

Vil iPhone 13 være begrenset?

iPhone 13-tilførselen forventes ikke å ta igjen etterspørselen før i februar 2022. Apples administrerende direktør Tim Cook advarte nylig om at komponentmangel har hatt større innvirkning enn selskapet forventet, med forsyningsbegrensninger for iPhone 13 i tillegg til de som påvirker iPad og Mac.

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated: 01/24/2023

Views: 5895

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.